Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Octombrie 2015 | 16:33
Juraţii unui show de talente din România, impresionaţi de o tânără de la Chişinău
O tânără din Republica Moldova i-a fermecat pe juraţii unui show de talente din România cu vocea şi frumuseţea sa, scrie xfactor.a1.ro.
Daniela Rogovschi, în vârstă de 22 de ani, e originară din Chişinău, dar studiază comedia muzicală la Paris. Tânăra se trage dintr-o familie de muzicieni şi a fost înconjurată de note şi portativ de când era mică.

Daniela a obținut cei trei de „Da” din partea juraților, fapt ce o plasează în următoarea etapă a concursului. „Eşti o prezenţă care nu poate fi trecută cu vederea, aşa că răspunsul meu e da”, a spus Ștefan Bănică.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam