Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Octombrie 2014 | 10:04
Juriul X Factor: Nicoleta Nucă poate fi fata care câştigă competiţia
Moldoveanca Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova, dar stabilită de câţiva ani la Milano, Italia, a ridicat sala în picioare în cadrul unui show de talente lansat de un post de televiziune din România, informează libertatea.ro.
Povestea Nicoletei Nucă e una emoţionantă, tânăra a fost nevoită să se mute cu traiul în Italia pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Pentru ea a renunţat la viaţa ei obişnuită şi a ales să aibă grijă peste mări şi ţări, în momentele grele, de cea care i-a dat viaţă.

Piesa interpretată de tânăra moldoveanca a ridicat atât sala în picioare, cât și jurații. Delia, una dintre membrii juriului a remarcat cu referire la Nicoleta Nucă: „Cred că tu poţi fi fata care câştigă X Factor 2014”.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam