Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Decembrie 2014 | 10:19
Mărirea normei de bagaj gratuit pentru cursa Chişinău-Istanbul-Chişinău
Compania aeriană „Air Moldova” anunţă pasagerii care au procurat bilete începând cu data de 16 decembrie 2014 pentru cursa Chişinău-Istanbul-Chişinău despre mărirea numărului de unităţi de bagaj care pot fi transportate gratuit.
Astfel, fiecărui pasager i se va permite transportarea a trei unităţi de bagaj a câte 23 kg fiecare.

Potrivit companiei aeriene, acest lucru va aduce pasagerilor săi beneficii adiționale şi le va permite cu fiecare bilet procurat posibilitatea de a avea cu ei mai mult bagaj pentru necesitatea şi confortul fiecăruia.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam