Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Octombrie 2015 | 13:24
Merele moldoveneşti, pe gustul vizitatorilor Expo Milano 2015
Circa 2000 de persoane au gustat din fructele autohtone aduse la Pavilionul Republicii Moldova din cadrul Expoziţiei Mondiale de la Milano.
„Aproximativ 2000 de persoane au gustat din merele moldovenești, majoritatea menționând că avem mere foarte aromate și frumoase. Vizitatorii au gustat și din mierea noastră dulce și naturală”, se arată în mesajul organizatorilor postat pe un site de socializare.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute la Pavilionul Republicii Moldova de la Expo Milano 2015 a avut loc Sărbătoarea Gustului Moldovenesc.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam