Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Iunie 2018 | 10:17
Metodologia de admitere în universităţile din România, publicată pe pagina Ministerului Educaţiei de la Bucureşti
Ministerul Educaţiei Naţionale din România a publicat metodologia de admitere în universităţi pentru anul de studii 2018-2019. Numărul locurilor de studii cu sau fără bursă, inclusiv pentru candidaţii din Republica Moldova, va fi decis de fiecare instituţie de învăţământ în parte, relatează Mesager.
Calendarul admiterii, oferta de școlarizare și metodologia proprie de admitere a românilor de pretutindeni vor putea fi accesate pe site-ul fiecărei instituții de învățământ superior.

Candidații români de pretutindeni care nu cunosc limba română vor putea să urmeze cursurile anului pregătitor doar în instituțiile de învățământ superior de stat ale căror programe au fost acreditate.
Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
După o viaţă literară activă, în care a obţinut premii importante, dar şi recunoaşterea criticilor literari din întreg spaţiul românesc, s-a retras la baştină, unde îşi continuă creaţia. Vorbim despre poeta Ecaterina Negară care este invitata emisiunii „Creatori de valori”, de la Radio Moldova, realizată de Vasile Mija.
Moldova 1
Vineri, 18 ianuarie 2019, în cadrul proiectului Radioabonamentul „Prietenii muzicii” de la Radio Moldova, compozitorul Adrian Beldiman vă invită la o serată de creaţie cu genericul „15 paşi de lumină” - 15 ani de activitate componistică, spectacol prezentat de Victor Stahi, Artist al Poporului. Mai multe detalii despre eveniment şi cine va evalua în cadrul acestuia aflaţi în această seară la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam