Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Iunie 2018 | 10:17
Metodologia de admitere în universităţile din România, publicată pe pagina Ministerului Educaţiei de la Bucureşti
Ministerul Educaţiei Naţionale din România a publicat metodologia de admitere în universităţi pentru anul de studii 2018-2019. Numărul locurilor de studii cu sau fără bursă, inclusiv pentru candidaţii din Republica Moldova, va fi decis de fiecare instituţie de învăţământ în parte, relatează Mesager.
Calendarul admiterii, oferta de școlarizare și metodologia proprie de admitere a românilor de pretutindeni vor putea fi accesate pe site-ul fiecărei instituții de învățământ superior.

Candidații români de pretutindeni care nu cunosc limba română vor putea să urmeze cursurile anului pregătitor doar în instituțiile de învățământ superior de stat ale căror programe au fost acreditate.
Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Interpreta Adriana Ochişanu şi-a lansat o nouă piesă, „Anii mei”, pe care o veţi putea auzi în premieră astăzi, la „Cine vine la noi?”. Tot în aceeaşi emisiune o vom întreba pe interpretă despre turneele peste hotare şi întâlnirile cu diaspora, în contextul spectacolului ei recent, din Irlanda. Fiţi alături de Moldova 1, de la ora 18:05.
Moldova 1
Conform ultimilor statistici, în Republica Moldova consumul de droguri este în creştere. Specialiştii în sănătate publică afirmă că şi adolescenţii sunt din ce în ce mai afectaţi de dependenţa de droguri. La ce etapă se află ţara noastră privind combaterea consumului de droguri discutăm astăzi, de la ora 19:55, la emisiunea „Moldova în Direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam