Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Septembrie 2014 | 11:47
Doi interpreţi moldoveni vor evolua în cadrul unui show din România
Interpreta originară din Republica Moldova, Mihaela Belous, va evolua în cadrul unui show de talente organizat de un post privat de televiziune din România. Cu trei de „DA”, obţinuţi de la fiecare membru al juriului, artista s-a calificat în etapa următoare al concursului „X Factor”. Acum o săptămână, moldoveanul Sergiu Braga a cucerit publicul şi juriul acestui concurs fiind promovat în următoarea etapă.
Imediat cum a apărut în faţa publicului, blonda creaţă de la Chișinău a blocat toate privirile asupra ei. Petru preselecții, Mihaela a ales piesa „Nasty naughty boy” a Christinei Aguilera, o piesă ce i s-a potrivit perfect. La final, Horia Brenciu a rugat-o pe tânără să cânte şi celebrul refren „Happy birthday”, în varianta Marilyn Monroe.

Domnişoara îl admiră foarte mult pe Ştefan Bănică şi îl consideră „un macho-man”, se menționează pe pagina oficială a concursului. ”Eşti superbă, dar ai mizat mult prea mult pe senzualitate. La cum arăţi, ar fi trebui să faci mult mai puţin asta, pentru că emani senzualitate prin toţi porii”, i-a spus Ştefan Bănică.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam