Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Martie 2014 | 16:34
Mihai Petre: Ansamblul „Veselia” este cel mai bun ansamblu de folclor pe care l-am văzut până acum
Colectivul de dansuri populare „Veselia” din Chişinău a prezentat un program de excepţie la concursul „Românii au talent”, organizat de un post privat de televiziune din România. Dansul basarabenilor a ridicat în picioare nu doar sala, dar şi pe membrii juriului.
„Este cel mai bun moment de folclor de la „Românii au Talent” pe care l-am văzut eu până acum! Rapiditatea cu care dansați, bucuria și veselia voastră, datina, tradiția, costume... Ne-ați oferit tot ce se poate din folclor”, a menționat Andra, un alt membru al juriului.

„Pur și simplu fantastic. Îmi vine să mă apuc de genul ăsta de dans mâine. Aveți tot respectul meu, sunteți niște dansatori fantastici!”, a opinat Mihai Petre, unul dintre membrii juriului care a fost campion național la dans sportiv în România. Dansatorul profesionist a mai declarat că ansamblul „Veselia” este cel mai bun ansamblu de folclor pe care l-a văzut până acum.

„E primul moment de dans în care am simțit că iau foc. La un moment dat, am avut senzația că vreau să ies de acolo, de la masa juriului să zic că vreau și eu”, a opinat Andi Moisescu, și el membru al juriului.

Dansatorii din Republica Moldova au primit verdictul mult așteptat din partea juraților - cei trei de „DA” , fapt ce i-a clasat în următoarea etapă a concursului.

 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam