Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 August 2015 | 16:37
Miss Brazilia va veni în Moldova, la invitaţia unui designer autohton
Finalistele concursului de frumuseţe „Miss Brazilia” vor vizita Republica Moldova timp de patru zile la invitaţia designerului autohton, Olga Blanc.
Potrivit missmundobrasil.com.br, tinerele considerate cele mai frumoase femei din Brazilia vor participa în acest răstimp în țara noastră la emisiuni TV, ședințe foto, concerte, și alte activități de cultură.

„Este o onoare de a primi cele mai frumoase femei din Brazilia în țara noastră frumoasă, Republica Moldova”, a declarat stilista moldoveancă pentru presa din Brazilia, subliniind că această vizită va constitui o ocazie de a face o probă a hainelor în care va defila Miss Brazilia la concursul Miss World din luna decembrie.

De asemenea, programul include și o vizită la o vinărie din ţara noastră.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam