Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
19 Octombrie 2014 | 10:38
Moldova a cucerit repetat trofeul festivalului „Crizantema de Aur”
După două zile de romanţe la festivalul ,,Crizantema de Aur”, desfăşurat între 16 şi 18 octombrie la Târgovişte, România. În seara zilei de sâmbătă au fost desemnaţi câştigătorii. Marele premiu i-a revenit interpretei din Republica Moldova, Tatianei Jacot, notează Radio Moldova Actualităţi.
Locul doi al festivalului, de asemenea, a fost ocupat de o moldoveancă - Raisa Bîrnaz.

Laureata ediției de anul trecut, interpreta Silvia Goncear, a spus în cadrul unui interviu pentru Radio Moldova că artiștii din Republica Moldova au fost apreciați la cel mai înalt nivel, iar ovațiile spectatorilor au durat minute în șir. Silvia Goncear a precizat că prestația Tatianei Jacot a fost una deosebită și sensibilă prin romanțele „Inimă de ce nu vrei să îmbătrânești” și ,,Vioara”.

Este al cincilea trofeu obținut la acest festival de artiștii din țara noastră.

Festivalul ,,Crizantema de aur”, de la Târgoviște a ajuns la cea de-a 47-a ediție.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam