Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Februarie 2016 | 14:04
Moldova a fost prezentată la o expoziţie de turism din Israel
Republica Moldova a participat cu un stand promoţional în cadrul celei de-a 22-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale de Turism Mediteranean „IMTM 2016”, eveniment care s-a desfăşurat la Tel-Aviv în perioada 9-11 februarie cu scopul promovării oportunităţilor turistice de către agenţiile israeliene şi internaţionale.
Vizitatorii standului Republicii Moldova au avut posibilitatea să facă cunoștință cu obiectivele turistice din țara noastră.

La ceremonia inaugurării Expoziţiei „IMTM 2016” au participat ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Gabriela Moraru, şi directorul general-adjunct al Agenției Turismului, Stanislav Rusu.

La expoziție au participat peste 100 de țări și companii din Europa, Caucaz, Asia Centrală și Africa de Nord.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam