Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Martie 2015 | 14:46
Moldova participă la Târgul Internaţional pentru Turism „ITB Berlin 2015”
Republica Moldova participă cu un stand naţional la cea de-a 49-a ediţie a Târgului Internaţional pentru Turism „ITB Berlin 2015” ce are loc în Germania în perioada 4-8 martie.
În cadrul acestei expoziții, Republica Moldova este reprezentată de Agenţia Naţională a Turismului şi mai multe companii moldoveneşti.

Potrivit organizatorilor, la Târgului Internațional pentru Turism „ITB Berlin 2015” participă peste 10 mii de companii din 186 de țări. La eveniment sunt așteptați peste 100 de mii de vizitatori.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam