Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
14 Octombrie 2016 | 18:36
Moldoveanca Ecaterina Trifon a cucerit juriul de la Next Star România
O moldoveancă de doar 14 ani a cucerit juriul, dar şi publicul la un show televizat din România. Ecaterina Trifon a prezentat un dans de păpuşi la competiţia Next Star România, lăsând juraţii fără replici, relatează Mesager.
Ecaterina este originară din Chişinău, a povestit că a moştenit talentul de la mama sa care a fost artistă de circ şi cu care se antrenează în fiecare seară. Ecaterina a mărturisit că a avut emoţii foarte mari înainte de a ieşi pe scenă.

Emoţiile însă nu i-au jucat festa, aşa că juraţii au fost de-a dreptul impresionaţi. Astfel, Ecaterina a primit trei steluţe verzi, aşa că merge mai departe în competiția de la Next Star România.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam