Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Ianuarie 2015 | 16:16
Moldoveancă - lovită mortal de un autobuz la Moscova
Un autobuz de rută a lovit mortal o femeie din Republica Moldova. Incidentul a avut loc pe o trecere de pietoni la 9 ianuarie, la Moscova, anunţă Interfax care citează surse ale organelor de drept.
Potrivit sursei, accidentul a avut loc în zona metropolitană Novokosino. Șoferul, în vârstă de 67 de ani, conducea ruta numărul 21, iar la o trecere de pietoni a tamponat victima. Din cauza rănilor femeia a decedat pe loc.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam