Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Decembrie 2016 | 13:16
Moldoveanca Olga Verbiţchi a câştigat X Factor România 2016 (FOTO/VIDEO)
Ajunsă în finala concursului X Factor România, Olga Verbiţchi, originară de Chişinău, a reuşit ieri să şi câştige finala. Tânăra a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 100 de mii de euro. Totodată, ea a devenit cea mai tânără câştigătoare din istoria concursului, scrie adevărul.ro.Olga a făcut parte din echipa solistului Carlas Dreams, ei chiar au interpretat împreună piesa „Te rog”. Ultima piesă cântată de basarabeancă a fost „Feeling good”, după care au fost anunţate rezultatele finalei X Factor 2016, ediţia a şasea, moment foarte emoţionant pentru Olga şi părinţii ei care nu şi-au putut stăpâni lacrimile de bucurie.

Emotionata, cu lacrimi în ochi, aproape tremurând în asteptarea rezultatului, finalista X Factor a fost copleşită atunci când şi-a auzit numele strigat. Bucuria a fost fără margini, iar mulţumirile ei au mers către toţi cei care au susţinut-o.Moldoveanca a reuşit să câştige în faţa celuilalt finalist, Raul Eregep, care de asemenea are 15 ani, făcând parte din echipa Deliei. La numai 15 ani, Olga Verbiţchi este imaginea Campaniei "Trăieşte fără durere" demarată de Moldova 1 şi Moldova 2, dedicată bolnavilor incurabili. Vedeţi momentul emoţionant de final a celei de-a VI-a ediţie a concursul X Factor şi emoţiile trăite de pitica de 15 ani de la Chişinău pe scena de la Bucureşti.

 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam