Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Iunie 2017 | 11:40
Moldoveancă, rănită într-un atac din Franţa
O moldoveancă a fost rănită duminică după ce un cocktail Molotov a explodat într-un restaurant din localitatea Aubervilliers, Franţa.
Autorităţile franceze au anunţat despre existenţa mai multor victime, inclusiv despre o angajată a localului, ca fiind originară din Republica Moldova, se menţionează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE).

MAEIE și Ambasada Republicii Moldova la Paris menţin legătura permanentă cu autoritățile franceze pentru obţinerea informaţiei relevante cu privire la acest caz, confirmarea cetățeniei victimelor, precum și se interesează de evoluţia stării de sănătate a victimelor, internate într-un spital francez pentru recuperare.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii moldoveni se pot adresa la Ambasada Republicii Moldova la Paris. De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova pot contacta Centrul de Apel al MAEIE, de luni până vineri, între orele 08:00-17:00, la numărul de telefon: 080090990, din Republica Moldova (apel gratuit de la telefonul fix) şi la numărul: +373 22 788 722, dacă efectuează apelul din străinătate (tarif standard).

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, pe 11 iunie, inclusiv şase poliţişti, după ce un cocktail Molotov a explodat într-un restaurant românesc din Paris
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Sunt cei mai abili şi pe ei poţi conta în situaţii critice – au demonstrat-o agenţii Serviciului de Pază şi Protecţie de Stat (SPPS) în cadrul Campionatului mondial „Bodyguard 2017”. Despre emoţiile tari trăite la competiţie dar şi perspicacitatea de a depăşi pericolele aflăm din prima sursă, la emisiunea „Buna Dimineaţa!” de la Moldova 1. În platoul emisiunii vor veni Andrei Smecal, locotenent SPPS şi Eugen Arnaut, maior SPPS, câştigători ai Campionatului.
Moldova 1
Implicarea socială poate fi încurajată prin filme documentare. De aceatsă părere sunt organizatorii Festivalului Internaţional de Film Documentar pentru Schimbare Socială – „MOLDOX”, ce se va desfăşura la finele lunii septembrie la Cahul. În cadrul evenimentului vor fi arătate cele mai bune documentare sociale din lume, iar profesioniştii din cinematografia internaţională vor oferi master-class. Mai multe detalii despre acest Festival aflăm astăzi seara la emisiunea „Cine vine la noi?” de la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam