Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Iunie 2017 | 11:40
Moldoveancă, rănită într-un atac din Franţa
O moldoveancă a fost rănită duminică după ce un cocktail Molotov a explodat într-un restaurant din localitatea Aubervilliers, Franţa.
Autorităţile franceze au anunţat despre existenţa mai multor victime, inclusiv despre o angajată a localului, ca fiind originară din Republica Moldova, se menţionează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE).

MAEIE și Ambasada Republicii Moldova la Paris menţin legătura permanentă cu autoritățile franceze pentru obţinerea informaţiei relevante cu privire la acest caz, confirmarea cetățeniei victimelor, precum și se interesează de evoluţia stării de sănătate a victimelor, internate într-un spital francez pentru recuperare.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii moldoveni se pot adresa la Ambasada Republicii Moldova la Paris. De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova pot contacta Centrul de Apel al MAEIE, de luni până vineri, între orele 08:00-17:00, la numărul de telefon: 080090990, din Republica Moldova (apel gratuit de la telefonul fix) şi la numărul: +373 22 788 722, dacă efectuează apelul din străinătate (tarif standard).

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, pe 11 iunie, inclusiv şase poliţişti, după ce un cocktail Molotov a explodat într-un restaurant românesc din Paris
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
De Ziua Portului Popular, Petru Vicol, directorul Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală şi Diana Toma, colecţionar de costume populare, sunt invitaţii emisiunii „Matinal de Week-end”, de la Radio Moldova.
Radio Moldova
Radio Moldova Tineret (RMT), în parteneriat cu Fundaţia Friedrich Ebert Moldova, organizează vineri, 22 iunie, ora 18:00, talk-show-ul public „Montat pentru mandat”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam