Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
02 Februarie 2014 | 13:07
Moldoveanul Alexandru Magala a câştigat concursul „Minuta slavî”
Ai noştri fac din nou senzaţie. Moldoveanul Alexandru Magala a câştigat marea finală a concursului din Federaţia Rusă „Minuta slavî” (Rusia are talent). Învingătorii au fost desemnaţi sâmbătă, 1 februarie, de postul de televiziune Pervîi Kanal. Moldoveanul Alexandru Magala a reuşit să cucerească inimile telespectatorilor, dar şi a membrilor juriului prin elasticitate, originalitate şi inventivitate.
Astfel, conaţionalul nostru, pe lângă premiul bănesc, în valoare de peste 20 de mii de dolari, a mai obţinut şi dreptul de a participa la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Soci, care începe în mai puţin de o săptămână, transmite Mesager.

Anul trecut moldoveanul Alexandru Magala a obținut locul doi la concursul „America's got talent”. Supranumit „înghițitorul de săbii”, tânărul îi lasă pe jurați fără cuvinte de fiecare dată când face trucuri extrem de periculoase.

Alexandru Magala, în vârstă de 24 de ani, este originar din Orhei, Moldova.
 
 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam