Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Ianuarie 2017 | 17:03
Moldoveanul Mihai Ungureanu donează banii câştigaţi la show-ul „Танцуют все!”
Mihai Ungureanu, băiatul care la doar 11 ani a reuşit să adune în palmaresul său numeroase victorii, dintre care cea mai recentă – premiul mare obţinut în cursa „Танцуют все!” - un show televizat organizat şi difuzat în Ucraina, va dona cei zece mii de dolari, bani obţinuţi după ce a câştigat show-ul din Ucraina, copiilor din orfelinate şi familiilor nevoiaşe.
Talentatul dansator de doar 11 ani, a mărturisit că acest proiect a fost o experiență unică în viața sa și că intenționează să doneze toți banii câștigați copiilor nevoiași.

„Decizia lui Mihai a fost că, atunci când vom primi banii, jumătate dintre ei să fie donați către internatele de copii, iar o altă parte vor fi donați familiilor nevoiașe”, a declarat mama lui Mihai în cadrul unei emisiuni televizate.

Menționăm că finala competiției a avut loc în seara zilei de 30 decembrie, Mihai fiind unicul copil care a ajuns până la această etapă. Băiatul a avut evoluții de succes pe tot parcursul show-ului, fiind apreciat de juriu și de public.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam