Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
01 Mai 2017 | 21:15
Moldoveanul Roman Ialcic evoluează pe cele mai mari scene din lume
Moldoveanul Roman Ialcic evoluează pe cele mai mari scene ale lumii şi peste tot povesteşte despre ţara sa natală, Moldova. Vestitul cântăreţ de operă, Roman Ialcic, a revenit în ţară pentru a fi alături de familie în timpul sărbătorilor. Deja peste câteva zile îl aşteaptă nisipurile fierbinţi din Spania şi un nou proiect de amploare, relatează Mesager.
Vestitul bariton Roman Ialcic a cucerit în ultimii 20 de ani scene mari ale lumii.

„Următorul proiect va fi în Las Palmas din Spania. Voi avea parte de o echipă bună Rigoletto, în rol principal fiind distribuit unul dintre titanii operei - Leo Nucci. Cred ca va fi captivant să lucrez cu el”, spune Roman Ialcic.

Cântăreţul are o agendă încărcată pentru un an înainte. Totuşi, este trist că în ţara natală este mai puţin solicitat.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam