Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Aprilie 2014 | 11:30
Moldoveanca Xenia Deli - în videoclipul unui rapper rus
Frumoasa moldoveancă Xenia Deli a devenit protagonista unui videoclip lansat de rapperul rus T-Killah, informează intermedia.ru. Filmările videoclipului au avut loc în Amserdam.
Tânăra moldoveancă stabilită de patru ani în Los-Angeles a mai trecut prin experiența de a se filma în videoclipurile unor vedete precum Enrique Iglesias, Bruno Mars și Ionel Istrati.

”Am văzut întâmplător pe internet un clip cu participarea Xeniei, apoi am citi că ea este considerată una dintre cele mai frumoase fete din lume. Am luat legătura cu managerul ei și am convenit pentru o colaborare ”, a menționat rapper-ul rus T-Killah.

Amintim că moldoveancă de 24 ani a ajuns în SUA cu ajutorul programului pentru studenţi "Work&Travel". Acolo a şi mers la un concurs de modele, unde a fost observată. Xenia Deli a fost imaginea mai multor branduri, promovând haine, parfumuri, creme, lenjerie, etc.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam