Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
02 Februarie 2018 | 09:21
Moldovenii ce şi-au pierdut viaţa în accidentul produs în Rusia au fost aduşi acasă
Cetăţenii moldoveni ce şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs din Federaţia Rusă au fost aduşi acasă, în această noapte, de un grup de ofiţeri al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), însoţit de rudele victimelor.
Amintim că în urma accidentului rutier produs pe data de 28 ianuarie, în regiunea Kaluga, și-au pierdut viața doi bărbați în vârstă de 36 de ani și 28 de ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. La decizia rudelor, femeia va fi înmormântată în Federația Rusă. Iar cei doi bărbați vor fi înmormântați în localitatea de baștină, Țărăncuța, raionul Cantemir.

Un alt bărbat, care a primit traumatisme în urma accidentului, va ajunge azi seara în Republica Moldova, cu trenul Moscova – Chișinău. Bărbatul este monitorizat pe parcursul drumului de un specialist al IGSU.
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, tema talk-show-ului politic „Moldova în Direct” este situaţia drumurilor din capitală şi din ţară, în condiţii de iarnă. Cât de pregătite sunt autorităţile să facă faţă unui nou sezon rece şi cum se planifică reducerea numărului de accidente, aflaţi astăzi, la Moldova 1.
Moldova 1
Anual, pe 20 noiembrie se marchează Ziua Mondială a Drepturilor Copiilor, fiind o şansă de a promova, a creşte gradul de conştientizare şi de a mobiliza fonduri pentru problemele majore pe care le înfruntă copiii din întreaga lume. Despre drepturile copiilor şi nu numai, vorbim astăzi, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam