Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
13 Noiembrie 2014 | 15:17
Moldovenii din Belgia se vor întâlni astăzi cu Igor Corman
Moldovenii stabiliţi în Belgia sunt invitaţi joi, 13 noiembrie, la o întâlnire cu Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman.
Întrevederea va avea loc joi seara în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei pe adresa: avenue Franklin Roosevelt 57, 1050, Bruxelles.

Doritorii de a participa la acest eveniment sunt rugați să își confirme participarea la email-ul: bruxelles@mfa.md sau la numerele de telefon: 02 626 00 80, 02 626 00 83.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam