Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Martie 2014 | 15:26
Moldovenii din Grecia, invitaţi la cursuri de dans popular
Uniunea de Prietenie Moldo-Elenă ”Alexandros Ipsilantis” lansează cursuri pentru moldovenii din Grecia care sunt pasionaţi de dans popular. Duminică, 23 martie, va avea loc preselecţia la care sunt invitaţi toţi doritorii.
Potrivit organizatorilor, orele de dans sunt destinate atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Orele se vor desfășura în fiecare duminică, între ora 10:30-14:00.

Printre membrii comisiei se numără: Valentina Ursache, interpretă de muzică populară, Mariana Bargan, instructor artistic, președintele Uniunii de Prietenie Moldo-Elenă ”Alexandros Ipsilantis”, Svetlana Lisagor Vergis, Elina Schibeliscaia, coreograf.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam