Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
04 Decembrie 2015 | 10:46
Moldovenii din Marea Britanie dau startul sărbătorilor de iarnă
Asociaţia Moldovenilor din Marea Britanie invită conaţionalii din Anglia la un eveniment organizat cu genericul „Colindăm şi Donăm”.
„Pentru cea de-a doua ediție vă promitem un eveniment special, cu gust de plăcințele, aromă de vin fiert și sunet de colind. După cum v-am obișnuit cauza nobilă pentru care ne unim eforturile de această dată a fost aleasă cu multă considerație”, scriu organizatorii pe un site de socializare.

Oaspeții evenimentului sunt așteptați duminică, 6 decembrie, la Londra.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam