Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Septembrie 2014 | 15:59
Moldovenii din New York se vor întâlni cu Natalia Gherman
Cetăţenii moldoveni stabiliţi în New York şi New Jersey (SUA) vor avea ocazia să se întâlnească cu viceprim-ministrul, ministru Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman. Evenimentul va avea loc la 25 septembrie, ora 19.00, la sediul Consulatului Onorific al Republicii Moldova în New York.
La întrunire vor participa și ambasadorul Republicii Moldova în SUA, Igor Munteanu, şi reprezentantul permanent al Republicii Moldova la ONU, Vlad Lupan.

Cei interesați de eveniment își vor confirma participarea până marți, 23 septembrie, la adresa electronică: evghenia.berzan@gmail.com.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam