Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Iunie 2015 | 16:55
Moldovenii din Vicenza, invitaţi la un concert de caritate
Asociaţia de voluntariat „Vatra Moldovei” din Vicenza, Italia, invită melomanii la un concert de caritate cu participarea interpreţilor autohtoni: Adrian Ursu, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş.
Potrivit organizatorilor, prețul unui bilet este de 15 euro, iar banii colectați vor fi donați în scopuri caritabile.

Evenimentul va avea loc în incinta teatrului Primavera, Via Ozanam, 11 - Vicenza, Zona Santa Bertilla.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam