Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Octombrie 2015 | 15:10
O adolescentă din Chişinău a impresionat juraţii unui show de talente din România
O tânără din Chişinău, la cei doar 14 ani, a reuşit să uimească juraţii şi publicul unui show de talente din România, anunţă xfactor.a1.ro.
Xenia Chitoroagă s-a refugiat în muzică, după ce a fost batjocorită de băieții din clasă și trădată de cei mai buni prieteni.

Tânăra a subliniat că și-a dorit să participe la acest concurs muzical deoarece, potrivit ei,  „în Moldova nu există show-uri atât de importante precum cele din România”.

Moldoveanca a interpretat piesa lui Leonard Cohen – „Hallelujah”, prestația sa a fost apreciată de juriu cu trei de „Da”, fapt ce a plasat-o în etapa următoare a concursului.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam