Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Septembrie 2014 | 10:42
O moldoveancă a cucerit bronzul la concursul internaţional „Fitness Model”
Fetele din Moldova nu sunt doar frumoase, dar ştiu să facă şi muşchi. O moldoveancă de 30 de ani, originară din Soroca, face furori în Grecia la concursurile de body-building. Olga Dolta de 26 de ani a cucerit medalia de bronz la turneul „Wabba Hellas Fitness Model”.
Fata a surprins publicul elen prin frumusețea sa, dar și prin mușchii crescuți după ore întregi petrecute în sala de forță. Sportiva, originară din Soroca este cea mai bună culturistă la competițiile naționale ale Greciei. În luna ea a mai a câștigat primul loc la categoria feminină a competiției fitness body-building „Ms. and Mr. Hellas”, în timp ce în luna iunie a urcat pe ultima treaptă a podiumului la „Wabba Hellas Fitness Model”.

După aceste succese, Olga a avut dreptul a de a participa la competiția mondială de la Nafplio, unde a ocupat locul al șaptelea dintre 21 de sportive din țări precum Spania, Franța, Anglia și Ucraina.

Rezultatele remarcabile au determinat moldoveanca să facă parte din cel mai renumit club din Atena – „Body-Building Club”, fiind prima fată din țara noastră care are acces în această echipă, notează Mesager.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam