Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Ianuarie 2014 | 10:15
O moldoveancă a decedat într-un accident în Ucraina
O moldoveancă şi-a pierdut viaţa în urma unui accident petrecut în regiunea Cernigov din Ucraina, informează interfax.com.ua.
Femeia se afla într-un autobuz împreună cu alți 42 de pasageri ce se îndreptau spre Moscova. Autobuzul s-a ciocnit cu un camion, după ce ultimul a derapat.

Potrivit sursei, moldoveanca a fost dusă la spital, însă, în urma leziunilor primite aceasta a decedat.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam