Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 August 2018 | 14:52
O moldoveancă a fost rănită în explozia din Bologna
O moldoveancă se află printre cei răniţi în urma exploziei de ieri din Bologna. Femeia a ajuns la spital cu răni uşoare, a primit îngrijiri medicale şi a fost externată, relatează Mesager.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, despre acest lucru, consulatul nostru din Milano a fost anunţat de către autorităţile italiene.
 
Şi un şofer român de TIR a fost rănit în urma exploziei, el de asemenea nu este în stare gravă.
 
Două persoane au decedat, iar alte 84 au fost rănite în urma unui accident rutier, urmat de o explozie de amploare, luni, la periferia oraşului italian Bologna, potrivit Mediafax. Pagubele materiale sunt foarte mari, iar autostrada rămâne închisă.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Simion Bulbaş şi-a dedicat toată viaţa cioplitului în lemn. El spune că se simte fericit şi împlinit când îşi vede creaţiile. Deşi nu a luat lecţii de la renumiţi artişti, lucrările meşterului popular sunt vădit apreciate. Ce l-a determinat să îşi dedice viaţa acestei îndeletniciri şi ce încărcătură energetică comportă în sine fiecare manufactură, aflaţi duminică, 19 august, începând cu ora 14:45, la emisiunea „Tezaur”.
Moldova 1
Vali Boghean Band anunţă un concert cu emoţii sincere, „Dor Călător cu Vali Boghean Band” pe 23 august, în satul Butuceni din raionul Orhei. Cine va evolua alături de îndrăgitul artist, Vali Boghean, dar şi ce surprize ne-au pregătit organizatorii evenimentului, aflaţi astăzi, începând cu ora 18:05, la emisiunea „Cine vine la noi?”
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam