Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 August 2018 | 14:52
O moldoveancă a fost rănită în explozia din Bologna
O moldoveancă se află printre cei răniţi în urma exploziei de ieri din Bologna. Femeia a ajuns la spital cu răni uşoare, a primit îngrijiri medicale şi a fost externată, relatează Mesager.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, despre acest lucru, consulatul nostru din Milano a fost anunţat de către autorităţile italiene.
 
Şi un şofer român de TIR a fost rănit în urma exploziei, el de asemenea nu este în stare gravă.
 
Două persoane au decedat, iar alte 84 au fost rănite în urma unui accident rutier, urmat de o explozie de amploare, luni, la periferia oraşului italian Bologna, potrivit Mediafax. Pagubele materiale sunt foarte mari, iar autostrada rămâne închisă.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la „Cine vine la noi?” discutăm despre dezvoltarea personală cu Ilie Dercaci, business trainer. De ce este important să ne programăm timpul, cum gestionăm eficient activităţile şi cum putem deveni mai productivi în ceea ce facem, aflăm astăzi, de la ora 18:05, la Moldova 1.
Moldova 1
Ce impact are plecarea părinţilor la muncă peste hotare asupra copiilor? Se poate restabili relaţia copil-părinte după o perioadă mai lungă de despărţire? Cum poţi fi alături de copilul tău de la distanţă? La acestea, dar şi alte întrebări aflaţi răspunsul astăzi, din emisiunea „Cine vine la noi?”, de la psihologul Ştefania Madan.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam