Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Aprilie 2014 | 14:23
O moldoveancă a fost ucisă în Italia
O moldoveancă în vârstă de 48 de ani, stabilită în Italia, a fost găsită moartă, suspectat de omor este concubinul acesteia. Bărbatul a murit la câteva ore într-un accident rutier încercând să fugă din ţară, informează modena2000.it.
Potrivit anchetei, moldoveanca rezidentă a satului Massa Finale, provincia Modena, a decedat în urma multiplelor lovituri aplicate în zona capului cu un ciocan, care a fost găsit lângă trupul neînsuflețit al femeii.

Oamenii legii au fost alertați de fiica victimei care de câteva ore a căutat-o la telefon.

Suspectat de omor este concubinul femeii de origine albaneză. Acesta a decedat la câteva ore într-un accident rutier încercând să fugă din țară.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam