Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
28 Septembrie 2015 | 14:08
O moldoveancă a impresionat juraţii unui concurs muzical din România cu piesa ,,Lie Ciocârlie”
O tânără din Republica Moldova a impresionat juriul unui concurs muzical din România cu o interpretare de excepţie a piesei Mariei Lătăreţu ,,Lie Ciocârlie”.
Marcela Scripcaru, în vârstă de 26 de ani, este originară din Republica Moldova, iar actualmente este studentă la Conservatorul de la București, notează xfactor.a1.ro.

„Trei de DA pentru ea și o voce pe care mai vrem să o auzim”, acesta este verdictul juraților care au calificat-o pe frumoasa basarabeancă în următoarea etapă a competiției muzicale.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam