Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Septembrie 2015 | 09:19
O moldoveancă a participat la un concurs de frumuseţe în Egipt
Tânăra studentă, Crina Stânca, a revenit recent din Egipt unde a reprezentat Republica Moldova la competiţia internaţională de frumuseţe „Top Model of the World”. Cum s-a desfăşurat acest concurs, protagonista a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1.
Aceasta a declarat, în cadrul emisiunii, că a fost onorată să reprezinte țara noastră la acest concurs, fiind una dintre cele 48 de participante. Printre probele competiției de frumusețe au fost ședințe foto, defilări în costum național și rochii de seară.

„Nu a fost greu pentru mine să-mi aleg ținutele vestimentare deoarece eu fac design vestimentar și am defilat în ținute create de mine”, spune tânăra.

Crina este studentă la Universitatea Agrară din Moldova și își dorește să urmeze calea tatălui său care este pădurar.

Mai multe detalii aflați din interviul realizat de echipa emisiunii „Cine vine la noi?”  de la Moldova 1.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam