Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
13 Martie 2014 | 09:14
O moldoveancă, campioană la bodybuilding, a decedat într-un accident rutier
Moldoveanca Elena Cuzuioc, campioană la multiple competiţii internaţionale la bodybuilding, şi-a pierdut viaţa într-un grav accident pe o autostradă din Italia, informează tg24.info.
Potrivit sursei, femeia în vârstă de 33 de ani a murit pe o autostradă din Italia, în apropiere de localitatea Alatri. Automobilul în care se afla împreună cu soțul său Emiliano, sportiv și el, s-a izbit de un camion.

Sportiva,  originară din satul Sănătăuca, raionul Floreşti, a fost transportată de urgenţă la spital. Deşi a fost supusă unor intervenţii chirurgicale, aceasta a decedat în scurt timp.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam