Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Februarie 2014 | 11:24
O moldoveancă licenţiată în psihologie a ajuns prostituată în Italia
O moldoveancă în vârstă de 32 de ani este cercetată de autorităţile italiene pentru practicarea prostituţiei. Conform datelor poliţiei, la serviciile moldovencei apelau chiar şi unele celebrităţi din oraşul Jesi, unde aceasta locuia, informează ilrestodelcarlino.it.
Tânăra care este licenţiată în psihologie a plecat în Italia în vara anului trecut şi, la început, intenţiona să lucreze în calitate de menajeră. Apoi, la sugestia unei prietene, ea a ales să se prostitueze.

Femeia locuia într-un apartament din centrul orașul italian Jesi și era cunoscută în rândul clienților sub numele de Nina.

„Nu-mi place prostituția, dar în Jesi, am găsit surse pentru a deschide propria mea afacere. Nimeni nu m-a obligat să mă prostituez, dar am regretat ceea ce am făcut și mi-aş dori să-mi reconstruiesc viața”, a declarat moldoveanca pentru ilrestodelcarlino.it.

În urma unui raid al poliției în zonă, Nina a dispărut. Aceasta și-a schimbat locul de trai și nimeni nu știe unde sa află. Acum, forțele de ordine cercetează cazul, pentru a stabili toate persoanele implicate în acest caz.

 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam