Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Octombrie 2014 | 14:55
O moldoveancă participă la concursul „Miss California 2014”
Cetăţeanca Republicii Moldova, Ruxanda Calistru, va participa la concursul „Miss California 2014”. Tânăra va lupta pentru premiul mare al concursului în valoare de 5000 de dolari, iar dacă va lua titlul multrâvnit, ea va intra în competiţia „Miss USA” şi „Miss Universe”.
Semifinala concursului „Miss California 2014” va avea loc la 24 octombrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice la 25 octombrie.

Solicitată de trm.md, Ruxanda ne-a comunicat că în cadrul concursului va reprezenta orășelul Sherman Oaks care face parte din statul California din SUA. Întrebată cum își va repartiza premiul bănesc, în caz de câștig, Ruxanda a menționat că și-ar dori să facă acte de caritate și să ajute copiii orfani.Prin intermediul site-ului trm.md, Ruxanda a ținut să aducă un mesaj tuturor femeilor: ”să fie puternice, să lupte pentru visele lor și să creadă în forțele proprii” e îndemnul conaționalei noastre ce aspiră la titlul de „Miss California 2014”.

Tânăra, în vârstă 28 de ani, are experiența altor concursuri de frumusețe, iar  modelingul, dansurile sportive și muzică fac parte din hobby-urile ei.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam