Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Iulie 2017 | 11:12
O moldoveancă se află în comă după ce a căzut de la înălţime
O moldoveancă în vârstă de 25 de ani, se află în stare gravă la un spital din Ibiza (Spania), după ce a căzut de la înălţime. Tânăra ar fi căzut în gol de la bastionul Santa Lucia, cunoscut pentru priveliştea nemaipomenită asupra oraşului, scrie ştirilocale.md.
Incidentul a avut loc acum câteva zile. Moldoveancă este rezidentă în Italia și se pare că se afla în vacanță. 

Tânăra a fost observată de câțiva turiști în timp ce zăcea pe trotuar. Aceasta a suferit traumatisme severe. Victima a fost transportată de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală. Ea se află la terapie intensivă, iar starea ei este critică.

Poliția a deschis o anchetă pe acest caz și urmează să afle ce s-a întâmplat și cum a căzut tânăra.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam