Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
09 Aprilie 2014 | 12:40
O moldoveancă va juca în vestita producţie cinematografică „Fast & Furious 7”
O moldoveancă va juca alături de Vin Diesel în următorul film al francizei „Fast & Furious”. Rodica Miron în vârstă de 25 de ani, fostă asistenta a emisiunii „Răi da' buni” din România a fost selectată să joace în pelicula ce va avea premiera la 10 aprilie 2015, informează click.ro.
“Sunt de două luni în Dubai, dar nu am stat cu mâinile în sân. Am prieteni aici care m-au ajutat foarte mult. M-au învățat cum să pun mâna pe job-uri, de hostess sau shootinguri, și cum să mă înscriu la castinguri. Și în urmă cu două săptămâni am participat la castingul pentru o apariție în “The Fast and Furious 7”, a declarat Rodica Miron pentru WOWbiz.ro.

Potrivit sursei, tânăra va apărea în filmul „Fast & Furious 7” alături de Vin Diesel şi de Cody Walker, fratele mai mic al regretatului Paul Walker.

„Săptămâna trecută am fost contactată și anunțată că voi apărea în acest film. Voi afla zilele acestea ce voi avea de făcut mai exact, când avem prima întâlnire cu echipa. Știu că vom filma aici, în Dubai, și chiar dacă este doar o apariție scurtă, e un început. Am senzația că a venit Hollywood-ul la mine. Când m-am decis să mă stabilesc în Dubai, nu mă gândeam că o să ajung să joc în „Furios si iute”, filmul în care apare Vin Diesel”, a mărturisit ea.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam