Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Martie 2014 | 14:05
O moldoveancă va lupta pentru titlul de "Queen of the Universe 2014"
Ruxanda Calistru este reprezentata Republicii Moldova în cadrul concursului internaţional de frumuseţe "Queen of the Universe 2014" ce va avea loc la mijlocul lunii martie la Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Moldoveanca se va lupta alături de alte 57 de concurente pentru premiul de jumătate de milion de dolari.
Solicitată de trm.md, Ruxanda Calistru, aflată acum în febra pregătirilor pentru concurs, ne-a comunicat că participantele au trecut o preselecție foarte riguroasă, astfel au fost alese 58 de participante din diverse țări.

Producătorul principal al concursului de frumusețe este Michael Ochoven și Joyce Giraud. Michael Ochoven este unul din producătorii de top din filme din Hollywood care a fost nominalizat Academy Awards, iar Joyce Giraud deține titlul ”Miss Puerto Rico” și este organizatoarea concursului ”Queen of the Universe”.Participantele au început pregătirile încă în luna ianuarie, astfel în fiecare zi fetele lucrează cu unii dintre cei mai buni specialiști asupra evoluțiilor în cadrul celor trei probe. Tinerele vor concura în cadrul următoarelor probe de concurs: prezentarea în ținută cocktail, costum de baie și rochii de seară, care ating valoare de 5 mii dolari.Participantele vor prezenta și câte două numere coregrafice, instruite de unii coregrafi care au  lucrat cu vedete precum Rihanna și Britney Spears.
Ruxanda Calistru face modeling de patru ani. Tânăra dansează și predă dansuri Latino Americane, activând și în calitate de interpretă în Los Angeles, colaborând cu mai mulți producători americani.

"Mă simt foarte norocoasă și binecuvântată că am fost aleasă să reprezint Moldova. Este o responsabilitate enormă și aș vrea să adeveresc așteptările tuturor care m-au susținut și m-au ajutat să ajung aici. Este o experiență unică, unde am cunoscut foarte multă lume din sfera show business-ului. Dar cel mai important este că mi-am făcut multe prietene noi. Dacă voi câștiga, cu siguranță îmi voi ajuta familia, care la moment este departe de mine. Apoi, voi investi în cariera mea de dansatoare și cântăreață. Și nu în ultimul rând, vreau să deschid o organizație non profit, care va ajuta copiii orfani” a menționat pentru trm.md,  Ruxanda Calistru.Tânăra a mai adăugat că acest concurs este un mare succes în viața ei. ”Sunt foarte mândră să reprezint Moldova la un concurs de asemenea amploare. Am să fac tot ce îmi stă în puteri ca să câștig”, a conchis ea.

Concursul "Queen of the Universe 2014" va demara la 16 martie la Los Angeles în cadrul teatrului ”Saban Theate” situat pe Beverly Hills, edificiu care a fost gazda celor mai de amploare concerte din SUA.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam