Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Octombrie 2015 | 16:12
O poetă din Republica Moldova a lansat două volume de poezie la Montreal
Poeta din Republica Moldova, Liuba Sârbu, a lansat două volume de poezie la Montreal, anunţă Ambasada Republicii Moldova în Canada.
În cadrul evenimentului de lansare a volumelor de poezie „Floarea Sufletului” și „Oare Luna Are Casă?”, poeta a oferit un recital de poezie și muzică comunității vorbitoare de limbă română din Montreal.

„Ambasada transmite poetei Liuba Sârbu cele mai sincere recunoștințe pentru contribuția pe care autoarea celor două volume de poezie o aduce la menținerea vie a flăcării spiritualității noastre și a identității naționale la mii de kilometri de casă”, se arată în comunicatul de presă emis de Ambasadă.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam