Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Februarie 2017 | 13:02
O sculptură instalată de Ambasada Republicii Moldova în capitala Ucrainei a dispărut
Sculptura „Îngerul Credinţei”, instalată de Ambasada Republicii Moldova în capitala Ucrainei a dispărut. Despre aceasta au scris activiştii ucraineni pe reţelele de socializare şi au plasat fotografii din care se vede doar temelia sculpturii, relatează Moldova 1.

Inaugurarea proiectului „Îngerii naţiunii, cu credinţă în Ucraina” a avut loc acum o lună, la invitația administraţiei oraşului. Tot atunci au mai fost instalate alte patru sculpturi din partea Lituaniei, Letoniei, Bulgariei şi Israelului. În total urmează să fie instalate 20 de sculpturi de îngeri, ce să facă parte din traseul turistic al oraşului sub genericul „Drumul îngerilor”. Sculptura din partea Republicii Moldova a fost instalată lângă Academia Movileană din Kiev, înfiinţată de Mitropolitul Kievului, Petru Movilă.

Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Pe 26 aprilie va avea loc festivalul-concurs „Prezintă Orchestra „Folclor”, concurenţii căruia i-aţi cunoscut la emisiunea „Cine vine la noi?”, pe parcursul ultimelor săptămâni. Marţi, în cadrul emisiunii vom afla detalii despre festival, de la artiştii Silvia Goncear şi Petre Neamţu. Ei ne vor spune cum se desfăşoară pregătirile pe ultima sută de metri şi care dintre concurenţi au cele mai mari şanse de câştig.
Radio Moldova
Astăzi, 24 aprilie, începând cu ora 18:05, Radio Moldova Muzical (RMM) va transmite, în direct, concertul de deschidere a Festivalului Internaţional „Johann Sebastian Bach”. Evenimentul este la ediţia a VIII-a şi va avea loc în perioada 24-30 aprilie.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam