Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Iulie 2016 | 14:57
O tânără moldoveancă a decedat într-un accident rutier produs în SUA
O tânără în vârstă de 20 de ani, originară din Republica Moldova, a decedat după ce a fost accidentată de un autovehicul în timp ce se deplasa pe o bicicletă în orăşelul Bethany Beach din Delaware (SUA), scrie delawareonline.com.
Purtătorul de cuvânt al Poliției de Stat din Delaware a anunțat că bicicleta cu care se deplasa fata a fost lovită din spate de un Ford Escape. În urma impactului, victima a fost aruncată la pământ pe banda din dreapta.

Tânăra a fost spitalizată în stare critică iar după două zile a decedat.

Poliția a declarat că șoferul nu a oprit vehiculul după accident, dar a fost identificat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a refuzat să ofere detalii despre acest incident cu final fatal.

Ofițerii de poliție continuă ancheta în acest caz.
Postat de: Violeta Gorun
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
„Îmi place să fiu de folos” este gândul, sentimentul care îi motivează să rişte viaţa lor şi să lupte cu flăcările pentru a salva vieţi! În viaţa de zi cu zi, profesează agricultura, şoferia, sunt profesori, directori, paznici, şomeri, oameni de afaceri, primari sau feţe bisericeşti. Ce-i poate aduna împreună, într-o echipă?
Moldova 1
Pe 24 noiembrie va avea loc Summitul Parteneriatului Estic, la Bruxelles. Lideri de la Chişinău, Kiev, Tbilisi, Erevan, Minsk şi Baku se vor întruni în capitala Belgiei, pentru a discuta despre rezultatele proiectelor implementate în cadrul Parteneriatului pentru buna guvernanţă. Din anul 2015 celor şase ţări li s-au oferit 33,8 milioane de euro, dintre care 2,4 milioane i-au revenit Moldovei, pentru îmbunătăţirea sistemului electoral, prevenirea discriminării şi respectarea drepturilor omului. Cu ce aşteptări pleacă delegaţia Republicii Moldova la Summit aflăm astăzi, din emisiunea „Vector European” .
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam