Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Iulie 2016 | 14:57
O tânără moldoveancă a decedat într-un accident rutier produs în SUA
O tânără în vârstă de 20 de ani, originară din Republica Moldova, a decedat după ce a fost accidentată de un autovehicul în timp ce se deplasa pe o bicicletă în orăşelul Bethany Beach din Delaware (SUA), scrie delawareonline.com.
Purtătorul de cuvânt al Poliției de Stat din Delaware a anunțat că bicicleta cu care se deplasa fata a fost lovită din spate de un Ford Escape. În urma impactului, victima a fost aruncată la pământ pe banda din dreapta.

Tânăra a fost spitalizată în stare critică iar după două zile a decedat.

Poliția a declarat că șoferul nu a oprit vehiculul după accident, dar a fost identificat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a refuzat să ofere detalii despre acest incident cu final fatal.

Ofițerii de poliție continuă ancheta în acest caz.
Postat de: Violeta Gorun
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Premiul Media pentru Tineri este primul concurs pentru tinerii pasionaţi de media, organizat la nivel naţional de către AO Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova cu susţinerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare. Coordonatoarea de producţie Ana Gurdiş vine astăzi în studioul emisiunii „Cine vine la noi?” să ne povestească mai multe despre premiu, alături de Elena şi Ioana Vatamanu-Mărgineanu, învingătoarele ediţiei din anul trecut.
Moldova 1
Luna trecută au intrat în vigoare modificările în Codul Muncii, care se referă la protejarea drepturilor femeilor însărcinate şi ale celor care au născut de curând. Care sunt modificările şi ce avantaje oferă acestea aflăm marţi, din emisiunea „Dialog social”, de la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam