Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Octombrie 2018 | 12:00
Mai mulţi moldoveni au ajuns la spital, după un accident produs în Rusia
UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că în accidentul din Federaţia Rusă au avut de suferit şapte cetăţeni moldoveni. Şeful Serviciului de presă al instituţiei, Alexandr Roitman, a declarat pentru IPN că aceştia au suferit leziuni uşoare, iar viaţa lor este în afara oricărui pericol.
UPDATE: Nouă moldoveni au ajuns la spital, răniți într-un accident rutier produs în noaptea de marți, 30 octombrie, în regiunea Tveri din Federația Rusă. Aceștia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns într-un șanț și s-a lovit de un copac, scrie IPN.  

Agenția rusească de știri Tass scrie, cu referire la organele de drept din Rusia, că una dintre cauzele accidentului ar fi ghețușul. Nimeni nu a fost rănit grav, cei nouă pasageri fiind transportați la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale.

Sursa mai menționează că șoferul microbuzului transporta pasagerii ilegal. În microbuz se aflau 13 persoane, nouă dintre care s-au ales cu leziuni. Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul auto aduna pe internet pasageri și îi transporta la hotarul cu Federația Rusă. Aceștia urcau în microbuz, de regulă, de la o anumită stație de metro.

La fel, s-a constatat că șoferul, cetățean al Federației Ruse, în vârstă de 21 de ani, nu este la prima abatere, având deja în jur de 60 de amenzi. Acesta are permis de conducere, dar nu categoria care să îi permită să transporte pasageri cu microbuzul respectiv, care este unul reutilat, în el fiind instalate scaune suplimentare.

Organele de drept urmează să decidă dacă pe marginea acestui caz va fi pornită o cauză penală.
Postat de: Vasile Cojocari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Potrivit ultimului sondaj al Institutului de Marketing şi Sondaje (IMAS), publicat ieri, patru partide ar accede în Parlament, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare. Despre celelalte rezultate ale sondajului şi despre actualitatea politică se va discuta în această seară, la „Moldova în Direct”.
Moldova 1
În Republica Moldova, statisticile arată tot mai puţine căsătorii şi mai multe divorţuri. Care sunt principalele motive conform cărora cuplurile decid să încheie căsătoria, cu ce probleme se confruntă cel mai des în mariaj şi cum se depăşesc momentele critice ne spune psihologul Vera Budan, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam