Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
02 Noiembrie 2015 | 11:17
Patru tineri de la Chişinău, ovaţionaţi de juraţii unui concurs de talente din România
Prestaţia a patru tineri originari din Chişinău, reuniţi în trupa „Brain Band”, a fost ovaţionată îndelung la un show de talente din România.
„Încrezători și plini de bună voie, cei patru flăcăi de peste Prut au venit cu un număr special. Piesa „Hit the road Jack”, cântată în stilul caracteristic a ridicat sala în picioare. Unul face beatbox, unul este bariton, altul se pricepe să facă floricele, iar pentru cel de-al patrulea acutele nu sunt o problemă”, scrie xfactor.a1.ro.

„Ați crescut standardul la X Factor!”, a menționat Ștefan Bănică, unul dintre jurați, iar Horia Brenciu a rămas și el impresionat de baritonul trupei „Ești singurul de 20 de ani care are vocea asta din tot Universul!".

Cei trei de „DA” și aplauzele publicului îi trimit pe cei patru simpatici de la „Brain Band” în etapa următoare.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam