Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 August 2018 | 18:30
Mai mulţi moldoveni, nevoiţi să aştepte ore în şir pe Aeroportul din Londra
Peste 120 de moldoveni, pasageri ai cursei Londra-Chişinău, aşteaptă mai bine de 25 de ore să zboare spre casă. Oamenii au stat toată noaptea pe Aeroportul Stansted şi au fost nevoiţi să doarmă pe jos, scaune şi mese, relatează Mesager.
Aeronava urmează să aterizeze în această seară la Chişinău, la ora 19:30.
 
Contactaţi de Mesager, reprezentanţii Companiei „AirMoldova”, care operează zborul, susţin că aeronava s-a reţinut din cauza unei defecţiuni tehnice, dar şi a unei greve ce a avut loc ieri în aeroportul din Luton.  
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Despre perspectivele, oportunităţile şi avantajele Republicii Moldova în contextul preşedinţiei României în Consiliul Uniunii Europene aflţi astăzi, 21 ianuarie, la Moldova 1 din emisiunea „Vector European” cu începere de la ora 19:55. Invitatul Ludmilei Barbă este Daniel Ioniţă amabasadorul României în Republica Moldova.
Moldova 1
În ospeţie la Moldova 1 vine Larisa Turea, critic de artă, secretar al Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău. Invitata emisiunii ne va spune ce spectacole putem vedea în noua stagiune la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. De la ea vom afla cât de des merg oamenii la teatru, în special, tinerii.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam