Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 August 2018 | 18:30
Mai mulţi moldoveni, nevoiţi să aştepte ore în şir pe Aeroportul din Londra
Peste 120 de moldoveni, pasageri ai cursei Londra-Chişinău, aşteaptă mai bine de 25 de ore să zboare spre casă. Oamenii au stat toată noaptea pe Aeroportul Stansted şi au fost nevoiţi să doarmă pe jos, scaune şi mese, relatează Mesager.
Aeronava urmează să aterizeze în această seară la Chişinău, la ora 19:30.
 
Contactaţi de Mesager, reprezentanţii Companiei „AirMoldova”, care operează zborul, susţin că aeronava s-a reţinut din cauza unei defecţiuni tehnice, dar şi a unei greve ce a avut loc ieri în aeroportul din Luton.  
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la talk-show-ul politic „Butonul Roşu” se va discuta despre iniţiativa anunţată ieri de liderul Partidului Democrat din Moldova. Conform demersului, la alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019 cetăţenii vor vota şi în cadrul unui referendum, pentru a spune dacă sunt sau nu de acord cu reducerea numărului de deputaţi de la 101 la 61.
Radio Moldova
Pe 15 noiembrie, Radio Moldova, invită radioascultătorii la Concertul de Gală al laureaţilor Festivalului „Două inimi gemene”. Evenimentul se află la cea de-a XVI-a ediţie şi este organizat în memoria artiştilor Doina şi Ion Aldea-Teodorovici.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam