Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Ianuarie 2015 | 14:19
Poliţia de Frontieră: Evitaţi punctul de trecere Tudora-Starokazacie
Traversarea frontierei cu Ucraina prin punctul de trecere Tudora-Starokazacie este anevoioasă şi greu practicabilă, din cauza întreruperii curentului electric pe partea ucraineană. Despre acest lucru anunţă Poliţia de Frontieră.
Energia electrică în punctul de trecere Starokazacie va fi deconectată până la ora 17:00, în legătură cu unele lucrări planificate pe linie.

Autoritățile de frontieră ucrainene lucrează în baza calculatoarelor portabile.

Poliția de Frontieră sugerează participanții la traficul transfrontalier să aleagă alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi Palanca-Maiaki-Udobnoe.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam