Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
12 Septembrie 2014 | 16:45
Portugalia: Fotbal cu echipe multinaţionale
Moldovenii stabiliţi în Portugalia sunt invitaţi să participe în aceste zile la un campionat de fotbal la care vor participa echipe de diferite naţionalităţi.
Potrivit Biroului pentru relaţii cu diaspora, invitaţii vor avea parte atât de un program sportiv, cât şi de muzică şi dansuri pe toate gusturile.

De asemenea, vor fi prezentate şi delicii culinare ale diferitor popoare.

Evenimentul se va desfăşura între 13 şi 14 septembrie la Auditoriul municipal Augusto Cabrita în Parcul orășenesc din oraşul portughez, Barreiro.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam