Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Aprilie 2015 | 14:10
Posturi vacante la Pavilionul Republicii Moldova la „Expo Milano 2015”
Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) anunţă un concurs de selectare a personalului în cadrul Pavilionului Republicii Moldova la „Expo Milano 2015”.
Instituția a scos la concurs funcția de director de pavilion, șase locuri vacante pentru ghizi/ hostess  și trei locuri vacante pentru personalul tehnic și de întreținere.

Persoanele selectate vor munci în cadrul teritoriul expozițional „Expo Milano 2015” în perioada 1 mai 2015 – 31 octombrie 2015.

O condiție obligatorie pentru toate funcțiile anunțate este deținerea unui permis de ședere/muncă în Republica Italia, valabil pentru întreaga perioadă indicată.
Dosarele vor fi expediate pe adresa MIEPO (str. A. Mateevici 65, MD 2009, Chișinău), sau la adresa de email: nadejda.florea@miepo.md.

Termenul pentru depunerea dosarelor pentru Concurs este 27 aprilie ora 17:00.

Mai multe detalii aflați accesând pagina: https://www.facebook.com/notes/1637292486502708/
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam