Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
29 Aprilie 2017 | 10:47
Prestaţie spectaculoasă pentru Iuliana Beregoi în finala „Голос.Дети”
Tânăra interpretă din Republica Moldova, Iuliana Beregoi, a avut o prestaţie spectaculoasă în Marea Finală a show-ului muzical „Голос.Дети”, din Federaţia Rusă. Iuliana, în vârstă de 12 ani, a ales să câte piesa „Lupii”, din repertoriul interpretei române ADDA.
Interpretarea tinerii a ridicat în picioare întreaga sală, dar și cei trei jurați, care s-au ridicat de pe scaune pentru a se încinge în dans.  

În urma votului, din echipa Niushei, în confruntarea finală a acces Alina Sansîzbai, iar Iuliana și cea de-a treia concurentă au părăsit competiția.
 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam