Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Noiembrie 2017 | 16:40
Procedura de repatriere a moldovenilor aflaţi ilegal în Germania, simplificată
Executivul a aprobat, în cadrul şedinţei de astăzi, iniţierea negocierilor şi semnarea Aranjamentului administrativ între Ministerul Afacerilor Interne al ţării noastre şi Ministerul Federal al Afacerilor Interne şi Ministerul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei privind aplicarea unei proceduri simplificate pentru readmisia cetăţenilor moldoveni aflaţi ilegal în Germania.
În baza acestui Aranjament, autoritățile germane competente vor elibera documente europene de călătorie de tipul Laissez-Passer pentru repatriere cetățenilor moldoveni ce se află ilegal în Germania.
 
Aranjamentul administrativ va fi încheiat pe o perioadă de un an și va putea fi prelungit cu acord în scris al părților semnatare.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la talk-show-ul politic „Butonul Roşu” se va discuta despre iniţiativa anunţată ieri de liderul Partidului Democrat din Moldova. Conform demersului, la alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019 cetăţenii vor vota şi în cadrul unui referendum, pentru a spune dacă sunt sau nu de acord cu reducerea numărului de deputaţi de la 101 la 61.
Radio Moldova
Pe 15 noiembrie, Radio Moldova, invită radioascultătorii la Concertul de Gală al laureaţilor Festivalului „Două inimi gemene”. Evenimentul se află la cea de-a XVI-a ediţie şi este organizat în memoria artiştilor Doina şi Ion Aldea-Teodorovici.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam