Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Februarie 2016 | 12:01
Produse moldoveneşti, expuse spre degustare la expoziţia „Taste of Paris”
Produse moldoveneşti au fost prezentate şi expuse spre degustare vizitatorilor expoziţiei „Taste of Paris”, eveniment ce a avut loc în perioada 11-14 februarie în Republica Franceză.
„Taste of Paris” este cel mai mare festival al gastronomiei la scară internațională. Pe parcursul întregului eveniment, desfășurat la Grand Palais, vizitatorii au fost invitați să participe la atelierele gastronomice ale celor mai mari șefi bucătari ai lumii, dar și să descopere produsele culinare de excepție ale numeroșilor expozanți.

Standul Republicii Moldova la expoziția „Taste of Paris” a fost vizitat și de ambasadorul Republicii Moldova în Republica Franceză, Lilian Moraru.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam